Over ons

Wie is ACI technische inspecties

ACI technische inspecties is een bedrijf dat zich toelegt op het uitvoeren van inspecties en implementatie van een veilige elektrische bedrijfsvoering en is geen installatiebedrijf. De organisatie kenmerkt zich door de persoonlijke klanten benadering en staat voor een hoge kwaliteit van dienstverlening en no-nonsense mentaliteit, zodat u als eindgebruiker of eigenaar weet waar u aan toe bent en hoe wij onze zaken regelen. ACI technische inspecties is InstallQ gecertificeerd.

Wat doet ACI technische inspecties

ACI Drachten verzorgt de inspectie van laagspanningsinstallaties conform NEN1010/NEN3140, Scope 10, Scope 12 eventueel met warmtebeeld (infrarood) fotografie conform LEVEL 1 of de NTA8220.
De controle op elektrische arbeidsmiddelen conform NEN 3140 en keuring klimmaterieel conform NEN-EN 131, NEN-EN 1298 en NEN-EN 1004.
ACI technische inspectie doet aan-,verkoopkeuringen en inspectie van woningen voor gas, water en elektrisch conform NEN 8025.

Tevens implementeren wij een efficiënt veiligheidsbeleid toegespitst op de organisatie. Door het voeren van een deugdelijk veiligheidsbeleid wordt er een veilige werkomgeving voor eigenaar en medewerkers gecreëerd, continuïteit voor het bedrijfsproces, wordt er voldaan aan de verplichtingen vanuit de ARBO wetgeving en de polisvoorwaarden van verzekeraars.

Over ons werkgebied

ACI technische inspecties is gevestigd in Drachten en concentreert zich op de utiliteit en industrie door het gehele land.